Hembrev v 21 och 22

Hembrev v. 21

 

Hej föräldrar!

Den här gången kommer hembrevet på torsdagen eftersom att vi är borta på utflykt hela fredagen. För en del kom det hem en stor läxa på onsdagen. Kapitlet skulle vara klart och de som inte var klara fick ta hem och arbeta klart. Hur mycket man hade att göra beror på hur mycket man har jobbat på lektionerna.

 

Jag har nu med mig två föräldrar till Liseberg, Lisa Frids pappa och Evelina Lundins mamma. Finns det någon mer som är sugen på att följa med så hör av er.

 

Nästa vecka:

På onsdag åker vi till Fiskebäcksbadet med klass 6. Det blir en vanlig skoldag, börjar som vanligt och slutar som vanligt. Eleverna behöver ha med sig:

  • Busskort
  • Matsäck
  • Kläder efter väder

 

Eftersom att nästa vecka är så kort så får ni information om vecka 23 också.

Torsdagen 9 juni är vår musikaldag. Vi kommer ha två föreställningar under dagen, 9.45 för Smultron och 12.15 för år 2-5. Eleverna kommer att äta lunch på skolan men kan behöva ha med sig vattenflaska och frukt eller smörgås till Kulturcentrum. När andra föreställningen är slut får eleverna åka hem och vila upp sig inför kvällens stora föreställning. De måste då vara på plats senast kl. 17.00 igen. De föräldrar som bakat får gärna skicka med eleverna bakverken antingen på morgonen eller till 17.00 då vi samlas igen.

 

På fredagen 10 juni åker hela mellanstadiet till Askimsbadet för att ha en trevlig utflykt. Eleverna börjar 8.30 på skolan. De behöver som vanligt ha med sig:

  • Busskort
  • Matsäck
  • Eventuellt en liten peng till glass

 

Jag saknar fortfarande 40 kr från många elever som ska gå till den här dagen. Vore tacksam om de kom in så fort som möjligt. Nästa termin ska jag inte vara ute i sista minuten som nu. Några elever har inte lämnat in pengar för biljetterna till musikalen, de behöver också komma in snart.

 

Ha en trevlig helg nu och en bra Kristi Himmelfärdshelg!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0